27 juuni 2014

Lõpetajale

Nüüdseks on koolilõpupeod peetud ja näitan üht lõpetajale tehtud kaarti. Sooviks oli rõõmus ja särav kaart lillede ja liblikatega.



24 juuni 2014

Pulmakutsete näidised

Tegin veel mõned pulmakutsete näidised, mida ma kohe teha saaksin. Nii et kui kellelgi on soovi, siis võtke ühendust! Hetkel mul veel on aega!

Kõigepealt helesinise pitsiga ja luikedega mitmes eri variandis. Samuti on võimalikud erinevad tekstivariandid ja kirjastiilid, siin on vaid mõned näited.




 Teine kutse on lilla pitsiga ja samuti erinevad variandid võimalikud.



Ja veel üks variatsioon varem tehtud kutsest, seekord kasutasin pitsi asemel reljeefmustriga paberit.


22 juuni 2014

Piibelehed 2

Peale esimese piibelehekarbi näitamist tuli mulle kohe tellimus veel ühele samasugusele karbile. Ja juurde veel kaart ka. Päris täpselt sama karp ei saanud, mulle ei meeldi väga iseennast kopeerida (teistest rääkimata). Püüan ikka midagi natuke muuta, et säiliks ainulaadsus. Kui te tähelepanelikult karpe võrdlete, siis näete mõningaid väikseid erinevusi (eelmine karp siin). Kui ma esimest karpi tegin, siis mõtlesin, et kahju, et mul ei ole kunstpiibelehti. Seekord tekkisid juskui võluväel rooside sekka pärlitest piibelehed.






20 juuni 2014

Kellaga kaart

Seekord jälle üks variatsioon kellaga kaardist tänasele juubilarile. Nii taustapaber kui kell, samuti tekstid, on prinditud. Lilled lõigatud motiivilõikuriga ja lisaks hulgaliselt metalli nagu meesterahvale kohane! :) Kaarditoorik on Räpina kartongist.


12 juuni 2014

Blogi taust kadunud

Millegipärast kadus eile ära blogi taust ja asemele panna ka ei lase. Kõik puha valge ja tühi. Pole minu moodi. Ju vist tuleb uus template valida ja blogi uuesti seadistada. Vanasti oli ikka lihtne HTML-i muuta, nüüd on ju kõik need gadgetid ja widgetid, millest raske aru saada (kuigi reaalselt on ju lihtsam).

Elame siis mõne aja valgete seintega, kuniks aega saan! :)

Kell 23.55 sain tausta tagasi. Selleks valisin uuesti sama kujunduse, eelnevalt kirjutasin üles kasutatud värvid ja fondid, muutsin need jälle õigeks ja laadisin taustapildi. Loodame, et jääb pidama. 

11 juuni 2014

Piibelehed

Kingituseks sõbrannale telliti minult karp 13x18 cm ja A6 märkmik 11x15 cm. Märkmiku köitmisviisiks on Belgia peidetud piste. Kingisaaja lemmiklilled on piibelehed ja värv valge. Ja tulemus siis piltidelt näha. Kingisaaja luba on olemas, et ka sisevaateid näidata. Mulle kohe mitte ei meeldi need udutatud pildid, aga mõnikord tuleb sedagi teha või siis näitamata jätta.







08 juuni 2014

Taskumärkmiku õpituba Himmastes

Põlva päevade raames oli avatud valla käsitööringide näitus Himmaste külakeskuses ja täna toimusid seal ka õpitoad. Mina juhatasin taskumärkmiku õpituba. Huvi oli suur, maha istuda polnud üldse mahti, nelja tunni jooksul käisid märkmikku valmistamas 19 inimest - nii täiskasvanuid kui lapsi, üks poiss isegi sealhulgas! Suur aitäh kõigile osalejatele!


Ja nüüd siis suur taskumärkmike paraad! Kõik osalejate valmistatud. Üks oranži taustaga, millel ei ole paelu, on minu ema tehtud! Tema tahtis ilma paelteta ja võib ka nii teha.




















Kas jõuate veel vaadata? Lisan siia veel ka oma värske näidise, mille tegin eile tänase õpitoa jaoks. Varem olen teinud sellise ja sellise taskumärkmiku. Märkmiku sees on kleepsuga märkmepaberi plokk, aga võib teha ka mistahes märkmeplokist.




Kohtume järgmistes õpitubades!