26 juuli 2012

18

Ühel päeval potsatas minu meilipostkasti kiri kaardisooviga. See oli mulle paras pähkel, sest kaarti sooviti peatselt täisikka jõudvale noormehele. Otsustasin ennast proovile panna ja teha vahelduseks midagi muud kui lilli ja liblikaid. Mõned olulised faktid teada saanud, seedisin kõike seda kolm päeva ja järgmised kolm päeva tegutsesin. Otse loomulikult mitte hommikust õhtuni! :) Tundub, et sain hakkama! Tellija oli väga rahul.




Kaardil on kasutatud Gala Events poest ostetud scrapbookingu paberit, autodega sinise paberi printisin välja siit. Kitarristi ja kassi siluetid, samuti maantee pildi otsisin netist. Tekst on Ly blogist. Alumisse serva tembeldasin lilli. Templid Meadow on pärit samuti Gala Events veebipoest. Veel kasutasin distress tinti Vintage Photo, paari väikest neeti ja numbreid-tähti (need on ostetud juba mitme aasta eest Tiimarist), kahepoolset teipi ja kaardipõhjaks on Räpina kartong. Kaardi suurus 20,3 x 14,8 cm. 

5 kommentaari:

  1. Appikene, see on üks lahedamaid kaart üldse, mida ma eales näinud olen ;) !

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! See on üks väheseid kordi, kus ma ise ka tulemusega rahule jäin! :)

      Kustuta
  2. No ei saa jätta ütlemata, et ma olen see õnnelik tellija, kes saab kaardi oma pojale täisikka jõudmise puhul üle anda. Ütleks veel- see on über-hüper- super kaart, kus on inimese olemus ära tabatud ainult minimaalse kirjelduse kaudu!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Mul jääb üle vaid öelda, et meie koostöö kandis vilja! Mulle meeldis seda kaarti teha! :)

      Kustuta