06 juuli 2012

Rahvuslikus stiilis

Minimärkmikest jõudsin nüüd ka natuke suuremateni. See märkmik reisib õige pea Saksamaale, kingituseks ja tänutäheks ühele sakslannale, kes üsna tihti oma mehega ka Eestimaad külastavad. Seepärast kasutasin kujunduses rahvuslikus stiilis paela. Märkmik on A6 formaadis, postkaardi suurune, 100 lk.




Kaane katsin hõbedaselt helkleva halli tapeediga, esimene ja tagumine leht ja siseküljed on punased. Kujunduses kasutasin musta ja punast paberit, vööpaela, organzapaela, võtmeripatsit, metallnurki, servalõikurit ja ümmargusi lõiketerasid Sizzix Framelits Die Set 8PK - Circles ja Sizzix Framelits Die Set 8PK - Circles, Scallop. Need on praegu Gala Events netipoes soodushinnaga.

Kuna ma pole ammu märkmikke teinud, siis oli päris tegu, et kõike meelde tuletada. Otsisin üles oma Viki juhendamisel tehtud tööd, aga varem õpitud köite liigid ei läinudki käiku. Tahtsin, et köide käiks hästi lahti ja märkmiku selg ei oleks paljas. Sellist varianti mul polnud. Sisu õmblesin kokku copticu võttega. Ega ma seda tegemise ajal ei teadnudki, otsisin lihtsalt ühe video ja tegin selle järgi. Ja kaaned panin ümber selle õpetuse järgi. Esmakordselt kasutasin PVA-liimi ja võin öelda, et sain selle liimiga ka lõpuks sõbraks! :) Ma ei ole varem ühegi köite juures PVA-liimi kasutanud, lihtsalt ei meeldinud. Kasutasin alati pulgaliimi ja Moment Kristalli.

Kuna Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #31 väljakutse teemaks on "Kõik sobib", siis sobitan oma töö ka sinna!

4 kommentaari:

  1. Väga kena märkmik ja jälle üks hea viide õpetusele :)

    VastaKustuta
  2. Super stiilne märkmik!!!
    Tänan, et osalesid Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel.
    Kõige head :o)

    VastaKustuta
  3. Красиво получилось.Я люблю использовать клей ПВА и люблю пользоваться красивыми обоями для обложки

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Я думаю, благодарю тебя я первый раз взяла на себя смелость использовать ПВА, и для обоев это самый лучший клей.

      Kustuta