04 august 2013

Pulmakaart 2

Nüüd pulmad peetud ja näitan ära ka selle kaardi, mis osutus valituks ja läks kingituseks noorpaarile. See oligi tegelikult esimesena tehtud. Värvilt üleni loodusvalge, sees rahatasku. Tekst on sädelevast kalkast vahepaberile prinditud. Ümbrik samuti isetehtud.






Kasutatud materjalid:



Lisaks veel motiivilõikur - lill, südamekaunistus, poolpärlid, õhuke ja paks kahepoolne teip, liim Moment Kristall. Kaardipõhjaks kasutasin 300 g/m² akvarellpaberit. 

14 kommentaari:

  1. Väga ilus kaart, valge on ikka pidulik värv ja muidugi Su vahendite paraad on võimas! Eks ma piilun siia ikka veel kui koju tulen...

    VastaKustuta
  2. Невероятно нежно

    VastaKustuta
  3. I am so glad you showed the pictures of what you used as I do not read that language, so thanks!

    VastaKustuta
  4. Dear Malle, this card is absolutely beautiful! I have ordered the tools you have used in order to recreate it. Thank you for your creativity and inspiration.

    VastaKustuta
  5. i also ordered the tools to recreate this, thank you for sharing, you have a gift.for creating beautiful cards. thank you so much.

    VastaKustuta
  6. This is absolutely magnificent. You have truly created a masterpiece. I would like to try something similar for wedding invitations and I would love to know where I can find the items you used to make your design, or at least the manufacturers. Thank you for sharing your amazing talent. Karren Reda

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Thank You! When You click on thumbnails, you can see manufacturers on right side. I'm buying items from Estonia or England (Craft World).

      Kustuta
  7. Beautiful card, I like white card.

    VastaKustuta