23 august 2014

Linnupesa

Täna on mul huvitav lugu rääkida. Olen juba mõnda aega Ereti blogi jälginud ja tema säravalt kauneid töid imetlenud. Vahel mõne kommentaari ka kirjutanud. Ükskord peale järjekordse kommentaari kirjutamist sain teate, et olen midagi võitnud. Tuli välja, et Sparkle N Sprinkle disainerite blogides kommenteerijate vahel loositakse välja templite komplektid. Muidugi oli see blogis kenasti kirjas ka, aga kuna mu inglise keel on selline kehvemapoolne, siis ma kõigesse teksti alati ei süvene. Seda suurem oli üllatus!

Peale temlite komplekti võisin ise välja valida ühe glitteri ehk sädeluspulbri ja ühe embossingu pulbri. Oh, see valik oli raske. Võtsin siis lõpuks sama rohelise glitteri, mida ka Eret oma kaardil oli kasutanud ja valget embossingu pulbrit olin juba ammu tahtnud osta. Kingitusena oli pakki pandud veel mõned näidispulbrid ja väike roosinupu tempel. Ootasin seda pakki mitu kuud. Kahjuks läks pikal teel pakk kuhugi kaduma. Disainimeeskond otsustas mulle uue paki teele panna ja selle sain juba kahe nädalaga kätte. Olen neile väga tänulik! Eriti õnnelik olen, et ma just selle linnuga templi võitsin. Sellised asjad siis pakis:


Eile sain kaardi ka valmis. Peale templi kasutasin sellest pakist veel rohelist sädeluspulbrit. Pildile andsin veidi sära glitterliimidega. Lilla raam on läikivaks tehtud embossingu pulbriga. Lilled on pärit Karnaluksist. Kaart sai mitmetasapinnaline. Algul mõtlesin, et panen vahele lihtsalt paksu teibi kahekordselt, aga mulle ei meeldinud, et külje pealt vaadates kõik see sisu välja paistab. Siis tegingi paberist raami ümber, sai selline karbi moodi kaart! :)





Ja lõpuks ka digitempel, mille ma selle kaardi jaoks tegin. Võid vabalt kasutada, aga pane minu blogi või selle postituse link juurde, kui oma kaarti näitad. 


10 kommentaari:

  1. Palju õnne võidu puhul, väga ilusad asjad oled saanud ja kaart on ka imeline!

    VastaKustuta
  2. Mul on väga hea meel Malle, et teil nii hästi läks ja võit tuli Põlvasse. Kaart on, nagu ikka teie tööd - imearmas:) Edu teile!

    VastaKustuta
  3. Palju õnne võidu puhul, väga ilus kaard ja väga hästi värvitud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, värvide valik oli ainult väike, aga seda viga annab parandada! :)

      Kustuta
  4. Väga äge! Palju õnne! Kaart on üliilus!

    VastaKustuta
  5. Su kaart on võrratu, Malle! Ma soovin, et ma oleks paar päeva varem Su blogi külastanud. Sa oleksid saanud osaleda ka SnS'i igakuisel võistlusel. Aga 1.septembril avaneb uus võimalus :) http://sparklensprinklecreativechallenges.blogspot.com/ Osaleda saab ükskõik millise tööga aga kindlasti peab kasutama sädeluspulbrit või embossingu pulbrit. Ja kui sa kasutad ka SnS'i templit, näidatakse Su tööd Facebookis ja SnS blogis. Lihtsalt nii uhke tunne oleks Su järgmist tööd seal näha. Sa oled väga andekas, Malle!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eret! Võimalik, et osalengi mõnes järgnevas väljakutses! :)

      Kustuta