26 veebruar 2019

Orhideed 1

Nüüd ma lõpuks sattusin kaartide tegemise lainele. Olen neid Fabrika Decoru väljalõikeid mitu korda pakist välja võtnud, kaardile proovinud ja siis jälle tagasi pannud. No kohe kuidagi ei osanud neid sättida. Mõtlesin, et spikerdan pisut, ehk leian netist mõne hea idee. Ega väga ei leidnud. Siiski pika otsimise tulemusena sattus eile vaatevälja Youtube´i video - täpselt sama komplektiga, mis mul olemas. Nüüd ei jäänud küll muud üle kui oma paberid välja otsida ja kohe järele proovida. Lõpptulemus mulle kohe üldse ei meeldinud, aga kui olin lisanud ka tumerohelised lõiketeraga lõigatud lehed, alles siis lõi kaart särama. Ja nüüd on nendesamade orhideedega teine kaart ka juba valmimas.


6 kommentaari:

  1. Nii see on - detailid määravad ning kuniks pole seda kõigeõigemat tooni paelajuppi või pärlitäppi leidnud, tundub ilm hukas ja tuju mokas olema.....
    Silm jäi kohe pidama kaartidel, sest mul just tekkis samades toonises elusate orhideede kombo koju. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Tiiu! Nii see on, et pisikestel detailidel ja nüanssidel on olulisem roll kui me oskame arvata... ja mitte ainult kaartidel! :)

      Kustuta
  2. Ma juba ootasin Sinu väljalõigetega kaarti, väga ilus, lillad toonid sobivad nii hästi kokku ka.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Enne ei saanud vedama, nüüd ei saa pidama! :) Saladuskatte all ütlen, et üks hoopis uutmoodi kaart on ka veel plaanis.

      Kustuta