28 aprill 2022

Kevadised kaardid

Käisin üle pika aja taas midagi uut õppimas. Pea kaks aastat oli koroonapaus. Seekord aga esimest korda Võrus Crafteris ja teist korda Keiu koolitusel. 

Tegime kevadisi lilli. Keiu ei osta ühtegi paberlille, isegi tolmukad teeb ise ja õpetas meile ka. Kui lilled tehtud, siis valmistasime salvrätipiltidega tausta, lisasime värvi taustale, värvisime ka lehed ja lõpuks panime kaardi kokku. Ega ma väga rahul oma tehtuga ei ole, aga eks see oligi õppimine ja järgmised saavad juba paremad. Mu meelest said taustad liiga intensiivsed ja üldmulje jääb veidi rahutu. Koolitusel ma ei jõudnudki kaarte päris valmis teha, kodus lisasin "veetilgad", lisaks tegin kellukad üle Glossy Accents´iga. 






4 kommentaari:

  1. Väga ilusad on Sul välja tulnud, värvirõõmsad kevadised. Lilla tooniga vist meeldib isegi rohkem. Mul on ka veel lõpetamata, pean nad kuidagi mingi raami sisse panema, sest ääred on väga ebaühtlased. Tore kohtumine oli!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Oli tore tõesti kohtuda ja nüüd on tee Crafterisse ka selge, kui seal veel koolitusi tuleb.

      Kustuta
  2. Vau! Minu arust väga ägedad, detailirohked. Tahaks kohe silmadega iga nurga taha piiluda, cm haaval üle käia, igal pool on midagi. Ja need veetilgad, minu jaoks uus avastus :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Merle! Need veetilgad mul palju aastaid tagasi ostetud, aga kuidagi pole kasutanud. Edaspidi lähevad käiku. Teine on pärlmuttervärviga, saab teha otse kaardile poolpärle.

      Kustuta