08 aprill 2012

Häid pühi!

Pühade puhul avan oma uue blogi kõigile lugejaile! Olen scrapbookinguga tõsisemalt tegelema hakanud selle aasta algusest ja peale mõningast mõtlemisaega otsustasin kaartidele ja muudele paberitöödele pühendada eraldi blogi. Tere tulemast!

Täna tegin pühadekaardi, mille kinkisin oma vanematele. Kaardiga võtan osa ka  Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #19  väljakutsest. Seekordseks teemaks on õmblused. Olen ametilt õmbleja ja seetõttu oli vahelduseks üsna põnev ka paberit õmmelda. Kaardi idee on pärit venekeelselt scrapbookingu lehelt. Algselt oli plaan tagumine pool jätta valgeks, tervituse kirjutamiseks, aga siis kogusin sinna mõned mõtteterad pühade kombestikust. Nii et valmis pigem väike raamat!








Kaardi valmimisel kasutasin paksemat valget, õhukest roosat ja scrapbookingu pabereid, väikest koogipaberit, poolpärle, neeti, kunstlilli, helmeid, paela, pitsi, niiti ja roosat Heyda templipatja. 

P.S. Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #19 väljakutses sain selle kaardiga III koha!

3 kommentaari:

  1. Väga lahe idee ja kena teostus!

    VastaKustuta
  2. WOW...Super armas kaart! See on täitsa omaette kunstiteos ;) Aitäh, et osalesid Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel.
    Oled alati oodatud ;)
    Kaia

    VastaKustuta
  3. Suurpärane idee ja teostus! Üks paberileht, kuid nii palju erinevaid lähenemiskülgi....Väga hea näide kuidas palju detaile tööl hakkavad omavahelmängima.
    Jääme ootama Sinu uusi kunstiteosed ja osavõtmisi Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsetel!
    Janika

    VastaKustuta