05 mai 2012

Las kestab arm...

Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #22 teemaks on pulmad, minu jaoks tõeline väljakutse, sest ma pole eriti pulmadeks kaarte teinud. Mul oli päris palju ideid ja mõned kaardid jäidki pooleli, ootama inspiratsioonipuhangut või uusi materjale.



Esimene kaart on rõõmus ja lustlik nagu üks pulmapäev olema peabki. Pilt on pärit laste värvimislehekülgedelt. Värvisin Promarkeritega. Ostsin neid prooviks ühe paki ja jäin väga rahule, ainuke häda on selles, et värve on vähe ja mis muud, kui tuleb juurde hankida. Kasutasin veel erinevaid lõikureid, oranži Heyda templipatja, struktuurpaberit, neete, kahepoolset teipi.

21. august 2018. Kuus aastat on möödunud ja kaart on kannatlikult oma aega oodanud. Nüüd leiduski keegi, kes otsustas noorpaarile just sellise kaardi kinkida. Tegin juurde veel karbi, aga kuna mul enam sellist oranži tindipatja polnud, siis kaanel jäid lõikeservad toonitamata. Tuli selline tagasihoidlik ümbris kaardile.



Aprillikuus tegime väikese seltskonnaga tellimuse Craft Superstore netipoest Inglismaalt. Olen sellest poest lausa sõltuvuses, käin ja vaatan, mida kõike veel tahaks ja vaja oleks! Kindlasti tellin sealt veelgi. Minu esimene tagasihoidlik saak aga sai selline:

10 kommentaari:

  1. See kaart on nii armas :) Tõesti väga rõõmus ja lustlik!

    PS! Kui te sellest Craft Superstore netipoest veel kunagi tellite, siis ma lööks ka kampa hea meelega :)

    VastaKustuta
  2. Super, nii armas kaart, eriti pilt mulle väga meeldis!. Olen ise tihti ka seal tellinud, aga leidsin e-poed iglismaal kus saab igasugused asjad odavamalt ja postikuulu kuni 6 eur.
    Minu bloogis olema nendest ülevaade, leidsin veel nüüd ootan ,otsisin eestis pärlimutriga paberit, meil liiga kallis ja ei ole hea valikud, praegu tellisin 300 gr pärlimutriga paberit 0,10 eur 1 tk, igasugused värvid ja toonid.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma natuke aega tagasi leidsin juba sinu blogist e-poodide tutvustuse, aitäh selle eest! Võrdlesin hindu ja need asjad, mida mina soovisin, olid Craft Superstore´is odavamad. Pabereid ma hetkel ei uurinud.

      Kustuta
    2. Väga vahva, humoorikas kaart:) Irinaje- äkki paneksid lingi sellest Inglismaa e-poest, millest rääkisid, oleks ka huvitatud, vaataks-uuriks hindasid. Minul Craft Superstore'iga väga häid kogemusi pole, pakist oli mõned asjad puudu, oli küll vabanduskiri kaasas aga pole siiani järele saadetud ning pole ka raha tagasi kantud. Olen neile kirjutanud mitu e-kirja, aga ei ühtegi vastust. Seega ei julge sealt väga enam tellida. Samas tahaks hirmsasti uusi asju.......:):)

      Kustuta
    3. Aira, kas sa vaatasid krediitkaardi väljavõtte hoolega üle? Minul kanti puuduoleva kauba raha tagasi umbes 10 päeva peale tellimist.

      Kustuta
  3. Ja mina lööks ka tellimisel kampa! Anna kindlasti laiemale publikule ka teada :) Mis masina hinnaks tuli? Ja markerite?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Masinal hind oli kusagil 67 euri ja markerid 9.80, mis on umbes sama kui meil Hammondis. Mõlemad olid soodushinnad.

      Kustuta
    2. Olen ka masinast huvitatud, nii et anna kindlasti teada, kui uus tellimine tuleb :)

      Kustuta
  4. Väga omapärane ning armas kaart! Eriti meeldivad mulle äärelõikuriga ning tindiga töödeldud ääred :) Täname Sind osalemast Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakustel ja ootame Sinu töid ka edaspidi!

    VastaKustuta
  5. Olen tellinud ka korduvalt Craft Superstoris, asjad mis oli puudu, kirjutasid kohe tellimus lehel, et neid ei ole ja vaatasin oma arve rahad oli samal päeval tagasi väljamakstud.
    Seal on on mõne asju odavam aga noad ja plaadid on kallimad, ka postikulu on 15 eur. Kui tellida kampa peale siis veel ok. Ise olen oma masina ostnud ka seal. Aga nagu nii tasub osta e-poedest inglismaal, sest seal suurem valik kui meil eestis.

    VastaKustuta