21 mai 2012

Origami

Happy Crafti poe blogi Place for Creative Minds alustas ka väljakutsetega. Esimeseks on käsitöökaart origami tehnikas kleidiga. Proovisin minagi antud video järgi kleiti teha, aga vist ei saanud õige paber (liiga paks) ja seisma see kleidike esialgu jäigi. Otsisin veel erinevaid õpetusi ja tegin uue kleidi hoopis selle õpetuse järgi.


Kleidi paber on tavaline koopiapaber, millele printisin mustri siit ja sama tausta kasutasin ka kaardipõhja jaoks. Punasele paberile tembeldasin lilled, mannekeeni pildi otsisin netist, lisasin pitsi, nööpe ja käärid - kõik õmblejale vajalikud tarvikud. Kui keegi veel ei tea, siis ma ise olen ka õmbleja, seepärast ei saanud ju jätta seda kleiti tegemata! :)

Osalen sama kaardiga ka Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #24 väljakutses, milles peab kasutama metalli.

5 kommentaari:

  1. Imeilus kaart! Kas Sa prindid neid taustu tavalise tindiprinteriga?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, mul on täitsa tavaline tindiprinter. Tavaliselt ma lisan pildi või tausta Wordi dokumenti, seal saan muuta suurust ja paigutust.

      Kustuta
  2. Väga vahva idee ja teostusega kaart. Minu arust on nii tore, kui proovitakse ka alati teisiti ja see origami kleidike on küll väga uhke leid ;) Aitäh, et osalesid meie väljakutsel. Ootame Sind taas ;)

    VastaKustuta
  3. Need väikesed metallkäärikesed lausa kutsuvad seda kaunist kaarti imetlema! Väga originaalne lahendus. Aitäh, et osalesid Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel!

    VastaKustuta