15 mai 2013

Kingitus emale

Emadepäevaks tegin emale karbi ja kaardi. See on siis üldse mu kolmas karp ja neid hakkab tulema veelgi! Algul ei saanud vedama, pärast ei saa pidama! :) Selles on "süüdi" Viki, kes minusse selle pisiku süttis ja kelle koolitustel on alati suur rõõm olnud käia!






Seekordne karp sai välimistelt mõõtudelt 17x17x6 cm. Kaetud nii väljast kui seest tapeediga. Kaane taustapilt on prinditud ja pärit siit blogist. Keskmisel osal kasutasin templit Love ja distresstinti Vintage Photo. Tindiga on toonitud ka kõikide piltide servad ja karbi esiküljel olev silt. Lõikenuga on komplektist  Spellbinders Shapeabilities - Fancy Framed Tags One. Lisasin veel pitsi ja paberroosid, augurauaga lõigatud lehed ja poolpärlid.

Kaart on enam-vähem samas stiilis. Foto on jällegi prinditud. Pilt ja silt on kõrgemale tõstetud paksu kahepoolse teibiga. Selle sildi lõikenuga mul ei ole, sai kunagi vahetatud. Tahtsin ka karbile panna selliseid "päris" roosi lehti nagu kaardil, aga kahjuks ei jätkunud. 

8 kommentaari:

  1. Malle, Su ema on õnneseen. Sa tegis talle imelise kingituse. Väga hea mõte kasutada tapeeti karbi katmiseks. See näeb välja nagu oleks karp kaetud nahaga. Võrratu tulemus. Nii karp kui ka kaart on imeilusad.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Emale tõesti meeldis kingitus väga!

      Kustuta
  2. Väga, väga ilus!

    VastaKustuta
  3. Väga ilusad! See natuke kulutatud välimus tekitab nostalgilise tunde vanade aegade järele.

    VastaKustuta
  4. Необычайно романтично

    VastaKustuta
  5. Vastused
    1. Aitäh! Tore, et leidsin nüüd ka sinu blogi! :)

      Kustuta