23 mai 2013

Pulmapäevaks

Eelmisel neljapäeval sain e-maili, kus Külliki (Isetegija foorumis Rõuz) küsis minult, kas olen nõus tegema ühe karbi tema tütre pulmapäevaks. Pulmad pidid toimuma vähem kui nädala pärast. Kuna nädalavahetus jäi sinna kenasti vahele, siis olin nõus. Järgmises kirjas sain juba täpsemalt juhtnööre, millist karpi oleks vaja. Siis ma mõtlesin küll hetkeks, et kas ma ikka tegin õieti, et tellimuse vastu võtsin... Et kuidas need südamed ikkagi karbile sättida ja mis moel. Nüüd tundsin puudust südamekujulistest lõikenugadest. Aga väljakutsed mulle meeldivad ja said need südamed ka lõpuks paika. Pea suitses otsas, katsetasin erinevaid pabereid, erinevaid kujundusi  - kuni lõpuks jäin rahule! Hing ei saa enne rahu, kui võin omatehtud asja imetleda ja rahulolu tunda. Ja mõelda, et äkki siis meeldib tellijale ka! :) Tuleb välja, et meeldiski ja ta kirjutas mulle: "Päriselt ka, see on kõige ilusam karp, mida ma näinud olen!" Sellised sõnad on kõige suurem tasu tehtud töö eest. Aga nüüd sõnadest aitab, siin see karbike on:







Karp on kaetud tapeediga nii seest kui väljast. Karbi peal on õhemast papist paneelid, mille peal omakorda scrapbookingu paber. Lisaks kasutasin veel roosa tooniga marmorpaberit ja punast õrnalt sädelevat paberit (piltidel kahjuks pole näha). Kaunistuseks paberlilled, lehed, poolpärlid, valge puuvillane pits ja metallnurgad. Servad on toonitud distress tindiga Vintage Photo.
Karbi siseküljel kasutasin lõikenugasid komplektist Nestabilities - Decorative Labels Eight

Karp on suurim, mida ma senini teinud olen. Selles hakatakse hoidma tähtsaid dokumente ja neid elu jooksul ikka koguneb. Abielutunnistus igatahes mahub kenasti sisse! Väljastpoolt mõõdetuna on karbi suurus 25x18x8 cm. 

Külliki muljeid loe tema blogist.

3 kommentaari:

  1. "Hing ei saa enne rahu, kui võin omatehtud asja imetleda ja rahulolu tunda. Ja mõelda, et äkki siis meeldib tellijale ka!" Täpselt nii on minul ka :) Ja tõesti, siis, kui saaja on ka väga rahul, siis see on suurim tasu tehtud töö eest. Väga ilus karp!

    VastaKustuta