21 september 2013

Ei ole kellelgi nii uhket ülikonda

Ei tea küll miks, aga iga kaardiga tulevad mõned lauluread meelde! :) Seekord siis ülikonna-kaart. Neid õpetusi on terve internet täis. Igasuguseid, lihtsamaid ja keerulisemaid. Kellel huvi on, see paneb otsingusse sõnad jacket card tutorial või shirt card või открытка-пиджак.




Mina võtsin aluseks selle õpetuse ja kohandasin enda jaoks veidi lihtsamaks. Ma ei teinud kahekordset särki, mis käib lahti ja sisse saab kirjutada. Proovisin küll väikseid magneteid sättida kraenurkadesse, aga need olid nii tugevad, et lõhuvad kaardi ära! Üsna tülikas sellist avada. Hiljem tuli mul küll veel mõni hea idee, eks ma järgmisel korral arendan oma ülikonda edasi! Minu kaardile saab kirjutada seljale või kuuehõlma sisse! Pintsaku reväärid said ka erineva suurusega. See tuleb sellest, et üks pool on laiem kui teine. Ja kui murda mõlemalt poolt võrdselt, siis ei tule keskkoht keskele. Õpetuses on see samuti näha. Ja paljudel nähtud kaartidel ongi üks pintsakureväär laiem. Selles osas mõtlesin ka juba lahenduse välja. Tuleb veel katsetada!

Vesti paber on prinditud, lisanditeks kasutasin väikseid neete ja nööpe (niit ka nööpidele, et oleks nagu päris) ja lipsuks on tükk paela. Pintsaku taskud ja reväärid "teppisin" hõbedase pliiatsiga. Selle kaardi jaoks mingeid erilisi töövahendeid vaja polegi.

1.oktoober 2013
Untsuläinud pintsakureväärid ei andnud rahu. "Õmblesin" uue pintsaku! :) Ja lisasin taskusse ka uuri.


4 kommentaari:

  1. vaatasin õpetuse läbi ja aru ei saa- miks ülikonna mõlemad hõlmad ei saaks ühesuurused olla? siis tuleks ka krae ühesugune

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ma juba mõtlesin jah, et teen järgmisel korral ühes mõõdus, siis ei peaks probleemi tekkima.

      Kustuta