08 juuni 2014

Taskumärkmiku õpituba Himmastes

Põlva päevade raames oli avatud valla käsitööringide näitus Himmaste külakeskuses ja täna toimusid seal ka õpitoad. Mina juhatasin taskumärkmiku õpituba. Huvi oli suur, maha istuda polnud üldse mahti, nelja tunni jooksul käisid märkmikku valmistamas 19 inimest - nii täiskasvanuid kui lapsi, üks poiss isegi sealhulgas! Suur aitäh kõigile osalejatele!


Ja nüüd siis suur taskumärkmike paraad! Kõik osalejate valmistatud. Üks oranži taustaga, millel ei ole paelu, on minu ema tehtud! Tema tahtis ilma paelteta ja võib ka nii teha.




















Kas jõuate veel vaadata? Lisan siia veel ka oma värske näidise, mille tegin eile tänase õpitoa jaoks. Varem olen teinud sellise ja sellise taskumärkmiku. Märkmiku sees on kleepsuga märkmepaberi plokk, aga võib teha ka mistahes märkmeplokist.




Kohtume järgmistes õpitubades! 

2 kommentaari:

  1. Üks kaunim kui teine, väga uhked ja tundub, et ajaliselt mitte väga mahukad, et nii palju juhendada jõudsid! Millal ja kus siis järgmine õpituba tuleb? Osaleksin rõõmuga!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ole jah eriti keeruline töö, aga ma lõikasin ka kaaned ja kaunistuspaberid ise välja ja lilled-lehed oli samuti eelnev kodutöö. Kes valmis sai, see õpetas juba teisi! :)
      Järgmise õpitoa kohta ei oska hetkel midagi öelda, tõenäoliselt sügisel!

      Kustuta