02 august 2014

Liblikad siin ja seal. Järjehoidjad

Tegin natuke kunsti. Materjalideks akvarellpaber, distress tindid ja templid. Mõtlesin, et ei tee tavalisi kaarte, vaid just sellised, mida saab nii kinkida, kui ka pärast järjehoidjatena kasutada. Mõõdud on neil 7x15 cm. Taha on liimitud valge akvarellpaber, ühepoolsed. Mulle endale väga meeldivad ja see tehnika meeldib ka, kindlasti katsetan edaspidigi. Põhiline on ära näidatud selle video esimeses pooles. Mina kasutan aluseks plastikust lauamatti. Sinna sobitan templipadjalt värvid, siis niisutan neid veepritsiga parajalt ja panen paberi peale. Natuke silumist ja siis vaatan, kas sai kõik värviga kaetud. Kunagi ei tea, mis välja tuleb! :) Kuivatan paberi embossingu fööniga, siis ei pea ootama kuivamist. Liblikate jaoks värvin ka paberi eelnevalt ära, kuivatan ja alles siis tembeldan. Proovisin ka teistpidi, aga siis läks templivärv laiali. Tembeldamiseks ja servade toonimiseks kasutasin distress tinti Black Soot.


1. Kõige esimene ja kõige lemmikum (vist). Distress tindid Peeled Paint ja Spiced Marmalade


2. Loojangupuna. Siin kasutasin tinte Fired Brick ja Mowed Lawn.  


3. Kuldne viljapõld. Tindid Wild Honey ja Tumbled Glass. Sellega nägin kõige rohkem vaeva. Mitu untsuläinud paberit, enne kui rahule jäin. Sinine ja kollane kippusid kokku sulama ja tulemus oli liiga roheline. Aga lõpuks sain, mida tahtsin! 


Võtan nende järjehoidjatega osa ka väljakutsest:

13 kommentaari:

  1. Tundub väga huvitav tehnika olevat ja tahaks juba järgi proovida!

    VastaKustuta
  2. Selline tehnika on tõesti lahe ja tulemus on nii kaunis ja värviline ;)

    VastaKustuta
  3. I love your bookmarks, they are all beautiful! Thank you for sharing them with us at Stamping Sensations.

    Lynne

    VastaKustuta
  4. What stunning creations! Thanks for joining our anything goes at Stamping Sensations.
    Pinky

    VastaKustuta
  5. A fabulous set of bookmarks, Malle. Wonderful colours and stamping! Thanks for joining us at stamping sensations this month and good luck!

    VastaKustuta
  6. Imeilusad! Mulle meeldib kõige rohkem viimane :) Sinine värv on lihtsalt nii ilus.
    Tänan, et jagasid oma võrratut kasitööd meiega Stamping Sensation'is.
    Eret

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eret! Mulle endale see viimane tegemise ajal eriti ei meeldinudki, aga nüüd järjest rohkem hakkab meeldima! :)

      Kustuta
  7. Gorgeous set of tags, I love the colours and the stamping. Thanks for joining in with us at Stamping Sensations this month. Maddy x

    VastaKustuta