14 mai 2015

Eriline kaart

Kaardi idee tuli Jolanda blogist. Mulle hakkas see kaart nii meeldima, et pidin kohe Jolandale kirjutama ja luba küsima, kas ma tohiks ka sellist kaarti teha. Luba anti lahkelt! :) Tänu sellele kaardile said mul lõpuks ostetud ka need lõiketerad, mida juba ammu-ammu olin vaadanud, aga ikka ostmist edasi lükanud. Kaart on põhimõtteliselt easel-card tüüpi (videoõpetus). Mina tegin lihtsalt tunde järgi ja pilti vaadates. Eriline ongi see kaart sellepärast, et see jääb ainukeseks, nii et pole mõtet sellist minult tellida. Aga eks ma mõtlen nüüd nende teradega ise midagi põnevat ja uut välja!

Thank You, Jolanda! :)





8 kommentaari:

  1. Superilus kaart ja Sa võiks seda ikka veel teha, see on nii ainulaadne ja õrn, lõiketerad ju ka olemas!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Kuna küsisin spetsiaalselt luba, siis minu arvates pole ilus teise ideed nii ära kasutada. See on minu jaoks üsna tundlik teema. Püüan nii vähe kui võimalik kopeerida kedagi, eks ma ideid ikka ammutan teiste töid vaadates ja püüan seejuures omamoodi teha. Aga nende konkreetsete lõiketeradega saab veel igasuguseid ilusaid asju teha! :)

      Kustuta
    2. Sul on palju uusi ja ilusaid ideid, aga see kaart on lihtsalt nii ilus, et kahju oleks kui seda enam ei tule, aga ma saan aru ja tean, et teiste ideede kasutamine ei ole just väga hea mõte.

      Kustuta
  2. See on lihtsalt imeilus kaart!

    Mul aga küsimus- kuidas sa selle pitsilise väljalõike kahevärviliseks said? Et nagu põhi valge ja pealt punane?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tänan! :)
      Enne lõiketera seest väljavõtmist toonin üle distress (või mõne muu) tindiga. Seda siis koos lõiketeraga. Tera pesen pärast puhtaks.

      Kustuta
  3. Väga äge, pean katsetama- mul ka see tera olemas(loomulikult ka mõne teise teraga saab, aga esiteks proovin sellega ära).

    VastaKustuta