24 mai 2015

Mixed media

Kui koolitus tuleb koju kätte, siis tuleb minna. Eile oli Irina Põlvas ja mina osalesin mixed media õpitoas. Ma olen muidugi näinud varemgi selles tehnikas tehtud asju, aga ega mul erilist ettekujutust ei olnud. See on ikka rohkem kunstitegemise moodi kui lihtne paberist meisterdamine. Igasugused kruntvärvid, pastad, akrüülvärvid, tindid ja kõik muu, mis sinna juurde veel kuulub - ma pole kindel, kas järgmisel korral uuesti proovides kõik veel meeles on, kuigi kirjutasin palju asju üles. Lisaks veel kasutatakse reljeefplaate, templeid, maske ja trafarette, pärle... Esimest korda sellist asja pelgalt video järgi ma poleks ära teinud, ma arvan. Suur tänu IRINALE super koolituse eest!!!

Tegime A5 mõõdus kaardi. Tuli kena kevadine! Irina arvas, et sellele taustale sobiksid roosad lilled. Ma valisin kirsiõied, mille taga veel üks roosade lilledega pilt, roosa pärlioks ja veel ühed õitsvad oksad. Üks huvitav roheline pael ka tagaplaanil. Kokkuliimimise jätsin koduseks ülesandeks. Lisasin täna veel mõned liblikad ka. Vaata, kas leiad 3 roosat liblikat! :)



11 kommentaari:

  1. Väga, väga ilus ja kolmanda liblika leidsin ka!

    VastaKustuta
  2. Põnev tehnika! Kellegi blogis lugesin kirjeldust ja aru ei saanud mõhkugi :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ega mul pole ka esimese korraga veel täit selgust! :)

      Kustuta
  3. Nii lahe kaart. Tehnilisest poolest ei jaga mõhkugi :) Kolmanda liblika leidsin viimaselt pildilt. Roosa ja roheline koos on nii ilusad! Kevadel ongi ju enamik õisi puude küljes roosad- õunapuu, kirss...

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu üks lemmikuid värvikooslusi ongi roosa+roheline. Teine on sinine+pruun. Eks neid on veelgi.

      Kustuta
  4. Väga uhke kaart, see taust ja detailirohkus - imekena! pisilind

    VastaKustuta