13 september 2015

Album pulmadeks

Ma polegi sel aastal albumeid teinud. Soovijaid oli küll, aga ma suunasin nad lahkelt teiste tegijate juurde. Töö kõrvalt siiski palju teha ei jõua ja suvel tahaks puhata ka. Kuna aga üks tuttav niiväga palus, siis ma tegin talle erandi. Jõudsin küll vahepeal mitu korda kahetseda, et töö vastu võtsin - tundus üle mõistuse raske pähkel.

Pulmavärvideks olid valge ja roheline. Kuna pulmade aeg on üsna sügisene, siis albumile sooviti puud, lehti ja õunu. Albumi lehed helebeežid. Ja veel rida punkte, mida ma jõudumööda (osalt omal moel) püüdsin täita. Ainult üht reeglit rikkusin - rohelise paela asemel köitsin valge paelaga - nii tundus harmoonilisem. Kaaned said niigi üsna rohelised.

Puu oligi see kõige raskem element. Algul mõtlesin tellida puu, lehtede ja õunte väljalõiked kelleltki, kel on vastav masin olemas. Lõpuks aga otsustasin ikka ise hakkama saada. Puu silueti lõikasin käsitsi ühe interneti pildi järgi ja natuke toonisin nii puud kui õunu rohelise distress tindiga. Õunte ja lehtede tegemiseks kasutasin lõiketeri. Valged detailid ja tähed on sädelevast Curious Metallic paberist. Õunapuu lehtedeks erinevad rohelised kartongid. Album on kaetud helerohelise nepaali paberiga ja sees 30 õrnalt helebeeži värvi lehte + kalkast vahelehed. Tiitellehele sai prinditud raam, kuhu hiljem tuleb noorpaari foto.

Ja saigi see keeruline ülesanne lahendatud! :)
Õnne noorpaarile!





5 kommentaari: