30 jaanuar 2016

Moonid, moonid, moonid...

Nagu ma juba eelmises postituses mainisin, tegelesin aasta alguses Promarkerite tundmaõppimisega. Siis sai värvitud ka erinevaid moonidega pilte. Pildid on kõik netist otsitud ja prinditud. Kahjuks on mul vähe templeid, esialgu pean piirduma digitemplitega. Abiks on ka erinevad värvimisleheküljed! :) Näiteks moone võib leida siit.

Mul sai kokku värvitud 8 pilti ja nendest sündis 8 kaarti. 4 on punasemad  ja 4 roosakamad. Punane kartong on tavaline 300g, roosakam punane on 250g sädelev kartong. Tumedamad moonid on värvitud Promarkeritega Berry Red ja Lipstick Red. Heledamatele lisasin veel kolmanda värvi Coctail Pink. Kaardid tegin lihtsad, taust reljeefplaadiga ja kahel kaardil kasutasin lõiketeri. Ühtki päris sarnast kaarti pole.

Kõik kaardid on suurusega 12x18 cm ja kui soovite mõnd endale saada, siis kirjutage mulle!














Lisatud hiljem: üks võimalus sisekujunduseks:

4 kommentaari:

  1. Küll Sa oled õpihimuline! Püüdsin endale välja valida lemmikud. Kaardi kompositisooni poolest meeldib mulle kaart nr.4 ja moonide tooni poolest kaart nr.7, sest ma ei ole väga punaselembene inimene, aga loomulikult on kõik super ilusad!!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Mulle endale meeldib ka nr.4, see oli mu viimane kaart, mille tegin. Nr.4 ja 5 tegingi hiljem valmis, tahtsin natuke midagi teistsugust ka lihtsamate sekka.

      Kustuta
  2. Väga ilusad kaardid, kunagi tegin ka selliste moonidega paar kaardi, mulle üldse moonid meeldivad, mul palju templi moonidega. Ka kevad lilled, ostsin endale lumekelukesed ja krookused, tahan ka kevad kaarte teha nendega, midagi lihtsalt nagu sinul, kuid markerid ei kasuta värvin pliatsitega.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Irina! Ma tahaksin ka tulevikus endale rohkem templeid osta, mul on neid väga vähe. Prinditud pilti värvides kipub tahm laiali minema natuke. Templiga on ilusam tulemus.

      Kustuta