06 märts 2016

On aeg tähistada!

Viimasel ajal olen teinud üsna mitu meestekaarti. Peale tänase kaardi valmimist lubasin küll enam mitte ühtki teha, sest sellega läks mul enam-vähem 2 nädalat, enne kui praeguse tulemuseni jõudsin. Aega muidugi oli ja jõudsin mitmeid pilte välja printida, erinevaid väljalõikeid sobitada ja tekste vahetada. Aga viimaks jätsin kõik kõrvale ja tulemuseks on lõpuks üsna lihtne kellaga kaart. Naljaga pooleks ütlesin, et milleks otse minna kui ringiga saab ka! :)

Ainuke asi, mis algusest peale paigas oli, on minu uue lõiketeraga lõigatud kaardipõhi ja puidumustriga disainpaber selle peal. Mees nimelt töötab mööblit tootvas firmas.




4 kommentaari:

  1. Väga huvitav kaart tuli Sul välja! See lõiketera teeb ikka elu lihtsamaks küll, katsetasin ka, aga tulemus pole veel valmis. Mulle meeldib väga ka see soov kaardil, mis kaudselt viitab ka Sinu kaardi valmimise protsessile!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Selle peale ma ise ei tulnudki, muidugi on mul ka aeg tähistada - sain hakkama! :)
      Kaardi kinkija oli osutid oma poja sünni kellaaja peale sättinud, kuigi sellest hetkest on praeguseks juba 40 aastat möödunud.

      Kustuta
  2. Lahe kaart ja see tera tundub asjalik!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See tera on tõesti oma hinda väärt. Lõikab ilusti ja lisaks on tal ka pealeliimitavate paberite lõiked, ka tagakülje jaoks.

      Kustuta