13 august 2016

Janika ja Ott

Juhtus nii, et pruudi ema tellis minult juba aprilli algul augustikuisesse pulma kaardi. Kuna pulmavärvid olid valge ja lilla ja pulmalilledeks lillad hortensiad, siis saigi kaart ka tehtud nende toonidega. Mul oli ka õnneks olemas paberist hortensiaõisi, aga mitte õiget värvi. Segasin siis natuke tinte ja sain enam-vähem sinakaslilla tooni, millega õied üle värvisin.




Edasi läheb lugu nii, et juuli lõpus kirjutas mulle peigmehe ema ja soovis sarnast albumit, nagu ma juba varem teinud olin. Sinna juurde veel väiksem karp, kuhu ka kaart sisse mahuks. Saigi tehtud. Album A4 26 lehega, karp mõõdus 20x13x6 cm ja kaart 11,5x18 cm.






 Alles siis, kui olin viimase komplekti posti viinud, tuli kuidagi taipamine, et nii lillade lilledega kaart kui ka see komplekt lähevad ühte ja samasse pulma. Vahepeal on mul ikka päris pikad juhtmed! :) Jumal tänatud, et kaht ühesugust kaarti ei saanud!

Väike videoklipp ka nende pulmade kohta. Palju õnne Janikale ja Otile!

4 kommentaari:

  1. Väga palju ilu on Sul järjekordselt valminud. Just täna vaatasin ka nende pulmade videoklippi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Sel suvel on kohe eriti palju pulmi!

      Kustuta
  2. Uskumatu,kui väike on maailm :D.Vaatasin pulma, et peigmehe vanemate kingitusel tuttav käekiri,aga ei uurinud kellelt tellitud. Ja vaat nüüd sain kinnitust. Aitäh Malle,Sinu tööd on imeilusad!

    VastaKustuta