30 mai 2017

Lillakasroosa pulmakomplekt

Täna näitan midagi rõõmsat ja roosat. Pulmakaart koos karbiga. Sooviti midagi roosa ja lillaga, et oleks liblikaid ja lilli ja romantikat. Proovisin sobitada ka päris lillat värvi natuke sisse, aga see kuidagi ei kõnetanud mind ja lõpuks piirdusin lillakasroosa tooniga. Komplekti üle andes ütles tellija, et need on just need õiged värvid! Nii et tuleb ikka usaldada oma kõhutunnet! :) Mul on alati rõõm teha selliseid asju, kus mulle antakse vabad käed. Imelikul kombel õnnestuvad need asjad kõige paremini. Kui tellija laskub liialt detailidesse ja saadab täpse kirjelduse, mida ta näha tahab, siis mul ei pruugi asi üldse nii hästi õnnestuda.

Aga seekord olin mina rahul, tellija rahul ja loodetavasti meeldis kaart ka noorpaarile! Pilte sai ka iga kandi pealt klõpsutatud.







Kasutatud töövahendid:

Sizzix Big Shot
Joy!Crafts Swirly Border 6002/0357
Oval Lace
Crafters Companion - Sara Signature Collection - Chic Butterflies
Spellbinders Shapeabilities Foliage
Marianne Design Creatables LR0427 Tiny's Wedding
Crafty Impressions Patterned Paper Pad Lace Butterflies
Acrylic Rhinestone 4000pcs 4mm
Heart Rhinestones 8 mm

3 kommentaari:

  1. Väga ilus kaart ja huvitava lahendusega. Uurisin ja puurisin tükk aega, et kuidas see kaart avaneb ja aru ma ei saa. Kas keskmine osa käib pealt ära? Igatahes väga lahe!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Kaart avaneb nagu täitsa tavaline kahepoolne kaart. Pealmine osa on ikka kõik kaardi küljes kinni, ainult mahulise teibiga on kihid ülespoole tõstetud.

      Kustuta