20 juuli 2017

Kollane komplekt

Viimasel ajal on mitmeid kollaseid kaarte tellitud. Ei tea, kas sellepärast, et meil sel suvel nii vähe päikest on näha? Igatahes on kollane väga ilus ja rõõmus värv, kuigi minul selles toonis pabereid ja lilli napib. Aga midagi ikka leidsin ja suurema roosi värvisin ise kollaseks. 

Komplekti kuulub album ja karbiga kaart. Albumis on 26 lehte ja kalkast vahelehed. Kaanele panin pitsiga kaetud raami, mis oli mul juba väga ammu valmis tehtud. Ma arvan, et nii umbes 3 aastat tagasi. Tookord ei läinud raam käiku ja jäi oma õiget aega ootama. Pilt raamis on vahetatav. Albumi seljaosa on kaetud sama pitsiga. 




Kaardil on juba tuttav disain, aga uued värvid. Üks selle suve lemmikkujundus. Kaardiga oli selline tore lugu, et tellija leidis minu eelmise samalaadse kaardi ja sellel tuttavad nimed. Selgus siiski, et need Mari-Liis ja Toomas on hoopis teine pruutpaar! :) 



Nagu ma juba igal pool kuulutanud olen, siis lisan veel siia ka, et tellimusi ma enam vastu ei võta seoses tööleminekuga. Paberitöödega ikka jätkan ja ehk vahel õnnestub midagi ka müügiks teha.

8 kommentaari:

  1. Väga ilus komplekt, eriti meeldib album ja selle pitsiga katmine, väga omanäoline. Kollane on tõesti selle suve värv, mul ka üks seda värvi kaart käsil.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Mul ka järjekordne kollane kaart tegemisel.

      Kustuta
  2. Очень нежно и романтично.Давно не заглядывала в блог.

    VastaKustuta
  3. Appikene, kui hea! Jõllitasin ikka tükk aega, et kas ma tõesti tellisin kollase kaardi, ei mäletanudki nagu...ja see album? Seda ma küll ei tellinud ju...või on mul mälu sootuks lühikeseks jäänud. Väga vahvad igaljuhul!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Väga hea, Leeve! Sinu mäluga on kõik korras! :) Ka see on üks minu lemmikdisainidest, neid võiks nüüd veelgi teha!

      Kustuta