20 august 2017

Laurile

Lauri saab varsti minu tehtud kaartidest näituse korraldada! :) See on juba viies aasta järjest ja seekord 14. sünnipäev. Kaarti sooviti rahataskuga ja leidsin väga vahva õpetuse. Tegin siiski omamoodi, minul ei saanud ümbrik nagu õpetuses, vaid jätsin ümbriku nii-öelda külgedelt lahti ja sinna sisse sai tasku raha jaoks. Niimoodi mahtus ka õnnitlustekst kenasti kaardi sisse.



Kaart on topeltklapiga, millest lahti käib siiski vaid pealmine. Alumine on toreduse pärast ja sinna alla on peidetud ka magnet. Samuti on magnet peidetud pealmise klapi sisse, kaarditooriku ja ilupaberi vahele. Nii püsib ümbrik kindlalt kinni.



Siin näeb veel kaarti lahtiselt nii seest- kui ka pealtpoolt. Alumises osas, teksti all asub rahatasku.



Selle kaardi jaoks kasutasin üht 15x15 cm paberiplokki, mis on toodud Ameerikast. Väga vahvad retrodisainiga paberid ja koguni 144 tk pakis. Sain need oma täditütrelt, kellele need Ameerikas kingiti, aga temal jäid need seisma ja ta otsustas need mulle edasi kinkida. Lisaks paberitele oli veel templeid, mõned templivärvid, huvitavaid kleepse ja paar tühja scrapbookingu albumit. Varandus missugune! 

Kasutatud töövahendid ja materjalid:

Sizzix Big Shot
Crafts Too Presscut - Circle Nesting Dies (24 pcs)
Round
DCWV 6x6 The Mini Stack - Value Pack

2 kommentaari:

  1. Väga lahe kaart ja teistsugused paberid muidugi ka! Nii tore kingitus, mille ise said. Seda kaarti tahaks kohe järgi proovida. Ma jätaks ka lahti ja tekitaks teisele poole rahatasku, sest mul on sellega vaja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Jään siis sinu varianti ootama! :)

      Kustuta