14 november 2017

Kaardikoolitusel

Üle pika aja käisin laupäeval Tartus ühel toredal koolitusel ja seda tänu Evele, kes mind ärgitas kodunt välja tulema ja minu tähelepanu sellele üritusele juhtis. Korraldas AireVaka Stuudio ja õpetas Jaanika Teeme TeistMoodi käsitöösalongist Tallinnast. Koolitusel tegime Distress Oxide templipatju kasutades kaartidele taustad, samuti brushovärvidega, mida mina nägin ja kasutasin esmakordselt (ja nüüd on neid muidugi endale ka vaja). Kokku sai tehtud 5 tausta. Siis hakkasime foamiranist lilli tegema. Olen korra ühe lille proovinud teha Meremäel Roosipäeval, aga eks igal õpetajal on omad nipid ja väikesed erinevused, nii et iga korraga saab jälle targemaks.

Koolitusel valmis kaks kaarti. Mõtlesin küll, et ei hakka neid enne näitama kui ülejäänud kolm samuti valmis teen, aga nendega läheb veel aega. Mõned lilled ikka proovisin kodus ka teha. Tartust ostsin endale foamirani ja kuivpastellid (mis kodus uurides osutusid hoopis õlipastellideks, aga toimivad õnneks samamoodi).

Aitäh Airele ja Jaanikale, Evele ja teistele - oli väga tore koos olla! Minu kaardid said sellised:

2 kommentaari:

  1. Ma olen sellest tehnikast vaimustuses! Meil vist kahepeale saaks vahendite komplekti kokku, sest mul on brushod olemas, aga pastelle veel! ei ole.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, oleks sa lähemal, saaks kahepeale hakkama! :)

      Kustuta