12 veebruar 2018

Foamiranist lilledega kaart

Minu selle aasta esimene postitus siin blogis ja ühtlasi ka esimene selle aasta kaart! Vahepeal on päris hea puhkust võtta. Kuigi see ei tähenda käed rüpes istumist. Jaanuarikuu on läinud hoopis kududes.

Annan ka teada, et olen pika mõtlemise järel otsustanud lõpetada igasuguste tellimuste vastuvõtmise. Tahaks teha asju enda rõõmuks ja ilma tähtaegadeta. Kui midagi valmib, siis panen müüki. Müügiks olevaid asju näeb minu Facebooki lehel.

Novembris käisin foamiranist lillede koolitusel. Siis valmis 2 kaarti ja 3 tausta jäid kodus kaartide valmistamiseks. Nüüd lõpuks sain ühe kaardi valmis ja kohe on tulemas veel 2 kaarti, mis hetkel on pooleli. Tänasest algas mul ka puhkus, nii et kindlasti tuleb huvitavaid katsetusi veelgi.

Kaart on kolmepoolne ja rahataskuga. Paelaga seotav.


6 kommentaari:

  1. Ilusad lilled, ka pruun ja kollane annab huvitava koosluse!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Taustal on veidi ka lillat, mis pildilt väga välja ei paista, aga seetõttu sai ka lilla lill ja pael lisatud.

      Aga vaat mis tähendab, kui blogis on kaua aega vaikus olnud. Meili peale tuli teade kommentaarist, aga blogist ma sinu kommentaari ei leidnud. Arvasin juba, et äkki kustutasid ise ära. Hing ei annud rahu ja lõpuks leidsin su kommentaari spämmi hulgast. Ma luban nüüd enam mitte nii pikka vahet jätta, et arvuti enam sõpru ära ei tunne! :)))

      Kustuta
  2. Tõeliselt ilus :). Minu arust on Sinu kui juba pikalt tegutseja privileegi just see, et enam ei ole vaja teha tellimustöid. Inimesed näevad, vaimustuvad ja tellivad. Toote kätte saades, vaimustuvad taas. Teed seda , mida naudid: )
    Soovin ka ise kunagi sinnani jõuda :) Mulle tõeliselt meeldivad Sinu tööd !

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Jah, see ongi eesmärgiks, et naudiks oma tegemisi! Mitte et ma varem seda ei teinud, aga eks tellijad paratamatult seavad mingid piirid, mõned vähem, mõned rohkem... :) Õnneks on mul tellijatega ikka väga vedanud, rõõm on olnud kahepoolne!

      Kustuta
  3. Kaunis kaart! Sul lihtsalt ei tulegi need koledalt välja! ;) Eks see nii on jah, et tähtaegadega tööd ole natuke kurnav, aga mind samas innustab see valmis tegema, muidu võib selle kätte saada alles aasta pärast või veel hiljem. Kuigi läheb sinna mu enamus vaba aeg, see mulle ikkagi meeldib ja eriti, kui antakse vabad käed. Vahel kui tekib hetk, teha midagi täitsa enda tahtmise järgi, on see muidugi ülinauditav. Aga ma ei tea mida ma räägin mõne aasta pärast, võib olla ei taha enam ühtegi tellimust näha! ;) Hetkel tahaks teha nukke rohkem, aga pole aega, enne tuleb tellimused täita. :) Ootan ikka Su postitusi! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! See on jah kõige parem, kui tellija vabad käed annab. Ma olen kogenud seda, et kui kellelgi on väga kindlad tahtmised, siis ta isegi vist hästi ei kujuta lõpptulemust ette ja tihti see polegi hea. Sel juhul olen ikka teinud omamoodi ja mõlemad pooled on rahule jäänud! :)

      Praegu ma tõesti naudin seda, et "teen mis tahan". Võimalik, et millalgi hakkan jälle tellimusi täitma...

      Kustuta