15 september 2018

Punased õied

Tegin jälle ühe brushodega värvitud kaardi. Seekord on peale lillede brushoga värvitud ka taust. Pean ütlema, et taustaga oli veidi rohkem tegemist, aga lõpuks sai päris huvitav. Ikka föönitasin kuivaks, siis veel brushot ja vett ja nii mitu korda, kuni soovitud tulemus käes.

Lisaks tegin veel paari kaardi jagu lilli ühele tuttavale, aga neid pildi peale ei saanudki. Kuna ta soovis just roosat, siis püüdsin teha heledamad ja mõned isegi õnnestusid. Brushodega värvimine on etteaimamatu, kunagi ei tea, mis välja tuleb, aga nii ongi põnev. Kuna eelmised kaardid said ka kõik otsa, siis tuleb vist taas värvimine ette võtta.


6 kommentaari:

  1. Taust oli vaeva väärt, ilusad värvid! Rõõmurohket värvimist ka tulevikuks :)

    VastaKustuta
  2. Brushod ongi selle poolest huvitavad, et kunagi ei tea ette arvata tulemust. Samas võib hoopiski mõni taust ilusaks lilleks saada.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nii ongi, proovin nüüd mingeid teisi lilli teha. Üks mõte mõlgub meeles.

      Kustuta
  3. Väga ilus!! Ma praegu just valin elukaaslasele kingitust välja ja mõtlesingi, et teeks midagi ilusamat ja erilisemat. Et siis nt kinkekaart sinna https://www.kingitus.ee/kingitus/laulasmaa-romantikapakett/ ja selle saan ise välja printida ning siis omakorda kena käsitöökaardi vahele panna, et poleks lihtsalt õrn paberitükike.

    VastaKustuta