09 mai 2019

Teekarp

Jälle on suur hulk vett merre voolanud ja blogis ainult vaikus, aga seda viga annab parandada. Sel nädalal olen täiesti paberitööde lainel. Vähemalt kolm tööd püüan teile ette näidata.

Täna näitan teekarpi, mille tegime käsitööringis. Esmalt püüti mulle õpetamist kaela sokutada, aga ma kuidagi ei võtnud vedu. Õnneks leidus meie hulgas kohe Birgit, keda õnnestus pehmeks rääkida. Nii ma saingi rahulikult karbitegu nautida. Tegin ikka nii nagu harjunud tegema, ainult vaheseinad kinnitasin teistmoodi - lihtsamalt. Põhi ja tagasein olid eelnevalt kaetud paberiga. Vaheseinad katsin samamoodi paberiga, ilma mingite varudeta, täpselt papi suuruselt. Siis liim servadesse ja vahesein oma kohale! Ei mingit kolme paberi mõõtmist-lõikamist-liimimist ja tulemus jääb ilus puhas. Eks mõlemal moodusel on oma head ja vead. Algul kahtlesin küll, kas ühendus jääb nii piisavalt tugev, aga praegu tunduvad vaheseinad küll kindlalt kinni olevat. Detailid peavad muidugi olema väga täpselt mõõdus.

Kaunistamise jätsin koduseks ülesandeks. Kasutasin paberiga samas sarjas olevaid väljalõikeid (mis tuli ise välja lõigata).





Kasutatud töövahendid ja materjalid:

Craft O'Clock - AND REMEMBER
Craft O'Clock - AND REMEMBER - EXTRAS

5 kommentaari:

  1. Väga ilus karp ja sellist vaheseinte kinnitusviisi ma ise pole kasutanud. Minul seda tõenäoliselt teha ei õnnestu, sest ma pole nii täpne. Paberid Sul ka uudsed, selliseid pole näinudki.

    VastaKustuta
  2. Mulle nii meeldib karbi nn alumise kihi ja sisu värv, see toob disainpaberi ilusti esile! Ja needid on minu lemmikud, nii pisikesed nupsud, kuid annavad karbile palju juurde. Tahaks teisi kah juba näha :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh, Eve ja Marge! Craft O'Clock paberid on mu viimase aja lemmikud.

    VastaKustuta
  4. Väga ilus kevadine, mõnusad toonid!

    VastaKustuta