24 juuni 2012

Kutsed

Täna tuleb palju pilte! :) Täitsin oma esimese suurema tellimuse. Sugulane küsis, kas ma teeksin sünnipäeva kutsed meesterahvale. Ma olen varem teinud vaid pulmakutsed endale ja õele, aga siis ei olnud mul veel mingeid vahendeid, kutsed olid lihtsalt prinditud ja käsitsi kiletatud. Nüüd oli mul kasutada Sizzix BigShot masin, mõned mustriplaadid pressimiseks ja mõned servalõikurid. Tegin rea näidiseid. Ei midagi originaalset, eks sarnaseid asju näeb ka paljudes teistes blogides. Aga küllap ma ikka arenen ja kujuneb välja oma stiil. Kutsed on tellija soovil üsna väikesed - mustrilised 10,5x10,5 ja 11,5x11,5 cm, liblikatega 11x11 ja pikitriipu paelaga 10x12 cm.



 







Tellija valis välja viimase variandi - sinine tekst, sinine pael ja südametega servalõikur. Täpsemalt tuletasime selle õige eelviimasest variandist - muutsime kirja fonti ja paela värvust. Ise jäin rahule ja tellija ka! Kutseid tegin 25+5 ehk siis 5 telliti veel hiljem juurde. 



5 kommentaari:

  1. Ohh, nii palju ilu ühes postituses :) Silm lausa puhkab!

    VastaKustuta
  2. Väga kaunid :) Mis paber see valge on, mida aluspaberina kasutad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Tahaks ise ka teada, mis paberit tegijad kasutavad. Mina tegin tellitud kutsed Vatman joonistuspaberile (190 g/m²). Paksemast paberist ei võta servalõikur läbi ja tellijal polnud ka kõrgeid nõudmisi. Öeldi vaid, et oleks midagi viisakamat kui lihtlabane SMS saata! ;)

      Kustuta
  3. Väga kaunid kutsed kõik! Palju õnne 2.koha puhul! :)

    VastaKustuta