18 juuni 2012

Lilla-valge-must

Üle mitme aja võtsin vastu väljakutse: Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale #28. Teemaks värvid - lilla, valge ja must. Kaart sai mõõdus 12x12 cm.



Kaardi valmistamiseks kasutasin lillat kartongi (papivabriku jäägid), joonistuspaberit taustaks ja akvarellpaberit lillede tegemiseks, lillasid paelu ja neete. Lillast kuldsete täpikestega dekoratiivpaberist rebisin lehed vaba käega. Lilled meisterdasin Ly õpetuse järgi. Olen juba ammu neid lilli tahtnud teha. Mulle väga meeldivad ja nii lihtne oli teha, ei pea midagi mõõtma ega mõtlema. Lilled toonisin Dovercraft Pigment tindiga. Taustal kasutasin kahte tinti - sedasama lillat ja musta distress tinti. Kuna ma pole ammu distressingut teinud, siis oli tehnika meelest läinud ja tõmbasin musta tinti otse karbist paberile. Esimese hooga tahtsin uut tegema hakata, aga vaatasin, et ongi hästi huvitav ja kunstipärane, las olla. Lilla tindi kandsin peale svammi abil. Natuke masinaga õmblemist, servad kääridega raspeldada, kahepoolne teip ja üks liblikas kuuluvad ka asja juurde.

6 kommentaari:

  1. Kusjuures, mul on täpselt need lilled ja veel lillat tooni ka, laual kaarti ootamas. Õnneks veel teha ei jõudnud, jätan selle väljakutse ajapuudusel vahele. Väga-väga ilus töö :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh! Vaat nii on mul ka juhtunud, et mõtlen midagi välja, aga keegi teeb sama asja! Ju siis oleme samal lainepikkusel! :D

      Kustuta
  2. Väga ilus! Mul on just praegu kohe üht kaarti vaja - hakkn lilli tegema, see on tõesti hea õpetus!

    VastaKustuta
  3. Väga väga ilus kaart! Väga palju oled vaeva ka näinud.

    VastaKustuta
  4. Tõeline iludus! Olen ise ka sama õpetuse järgi neid lilli teinud, aga õhemast paberist. Minule meeldivad aga väga sinu lilled, need tunduvad nii ülevoolavalt lopsakad, et tahaks need otsekohe sealt kaardi pealt omale tuppa vaasi noppida. Aitäh, et osalesid Kaia's Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel! Ootame sind taas osalema!

    VastaKustuta
  5. Väga ilus kaart ja eriti lilled!!!
    Tänan, et osalesid Kaia´s Scrapbooking Fairy Tale väljakutsel.
    Kõige head :o)

    VastaKustuta