30 märts 2013

Karp ja kaart

Vaatasin järgi: minu Viki juures karbikoolitusel käimisest on möödunud juba aasta ja 4 kuud! Ja ma pole peale selle kursuse ühtki karpi teinud. Ainult mõte on olnud. Seekord siis ometi jõudsin mõttest kaugemale. Õnneks oli üht-teist ikka veel meeles! :) Karbi juurde tegin ka samas stiilis kaardi. Ja kinkisin need oma tädile, kel oli eile sünnipäev ja ühtlasi ka soolaleivapidu. Karp on parasjagu nii suur, et fotod mahuvad sisse. Nüüd tuleb palju pilte:










Kasutatud materjal:
3mm papp, tapeedid, erinevad paberid, prinditud pilt, paberlilled ja sädelevad lilled, pits ja poolpärlid, metallnurgad, lõikenoad Nestabilities - Decorative Labels EightSizzix Sizzlits Die Set 3PK - Flowers, Branches & Leaves ja Spellbinders Shapeabilities - Fancy Framed Tags One. Tapeedi liimisin PVA-ga, lisaks kasutasin veel pulgaliimi, Moment Kristalli ja kahepoolset teipi. 

Pean mainima, et paljukiidetud Pritt pulgaliim ei kõlba kuhugi! Kas keegi teab soovitada midagi paremat?

7 kommentaari:

  1. Väga kaunid tööd toon toonis ja muidugi need lõikurite mustrid on väga kaunid. Liimimiseks olen kasutanud Pritt liimirollerit õhukeste materjalide puhul, ta saab väga kiiresti otsa.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mul on ka liimiroller olemas, see on hea ja tugeva liimiga. Aga mõnikord on detailid sellised pitsilised ja sel juhul on rolleriga kehv liimida. Muidu ma kasutan pulgaliimi üsna minimaalselt. Rollerit ka harva. Enamasti ikka kahepoolne teip.

      Kustuta
  2. Väga armas, romantiline karp! Hea pulgaliim on Maximas müüdav odav liim, Mailis soovitas ja kasutab seda ise ka.

    VastaKustuta
  3. Vastused
    1. Nurki saab erinevastest kohtadest. Need konkreetsed nurgad on ostetud Põlvast, Emer-Pen kauplusest. Facebookis on olemas grupp "Käsitöötarbed tellimisega", enamus nurki olen sealt tellinud. Ja muidugi erinevad netipoed ka: Tsunft, Kriibus-Kraabus, Soficraft jne.

      Kustuta