03 detsember 2015

Elegantne kotike

Vastukaaluks eelmisele, maalähedases stiilis pakendile sai seekord tehtud peen ja luksuslik "plahvatav käekott" (exploding purse box). Selle tegemine on üsna lihtne, vaja läheb 30x30 cm paberit, lisaks veel natuke klapi ja sanga jaoks. Õpetuse leiab näiteks siit ja samalaadne videona YouTube´is.

Kasutasin oma kotikese jaoks Snitty´st ostetud tähekestega ja kuldset kartongi, lisaks hallikaspruuni paberit, mis sädeleb, aga pildilt küll kahjuks välja ei paista. Kuldsele osale pressisin ka tähekeste mustri. Kott käib kinni takjapaelaga. Lõikasin lihtsalt tavalisest takjapaelast lõiketeraga välja ümmargused kinnitusdetailid.




5 kommentaari:

  1. Ohhh,kui glamuurne! Sellega võib julgelt uulitsale patseerima minna. Neid on teha ka hästi mõnus..Mu noorim "tellis" lasteaeda sõpradele maiuse pakkumiseks neid "kotikesi"..Ma Sinu oma talle ei näita..Katsun kergemalt pääseda :-)
    Birgit

    VastaKustuta
  2. Aitäh teile kõigile! Ma ise olen ka seekord tulemusega väga rahul. Nagu keegi FB-s kommenteeris. et siia sisse sobivad hästi Ferrero Rocher kommid! :) Ise selle peale ei tulnudki, aga jah, tõesti sobivad!

    VastaKustuta