02 jaanuar 2021

Hüvasti, 2020

Kuna kõik teevad, ei saa teistest maha jääda! :) Minult siis ka väike kokkuvõte eelmise aasta tegemistest. Ma polnud paberitööde osas eriti produktiivne, aga samas paljusid asju tegin esmakordselt. Töid kokku lugeda oli lihtne, vaid 20 asja: 

*14 kaarti (neist 6 niidigraafikaga)
*4 märkmikku 
*1 album 
*1 scrapalbum

Ühel koolitusel käisin eelmisel aastal - Maria juhendamisel valmis junkbook. Teise tegin juba kodus ise, toonisin teega paberit ja jäin kokkuvõttes väga rahule. Veel valmisid lilla mixed-media märkmik ja üks looduseteemaline. Õppisin palju uut märkmiku köitmisest. 

Scrapalbumi koolitus jäi koroona tõttu ära, aga saime videokoolituse ja väike märkmik sai tehtud. Nüüd tahaks midagi suuremat teha. Materjali olen juba piisavalt varunud.

Lõpuks tegin iseseisvalt esimest korda liimköites albumi kuldpulmadeks.  

Midagi konkreetselt välja tuua ei oska, aga väike valik sai pildile või õigemini pea pooled tehtud tööd:

2 kommentaari:

  1. Tore kokkuvõte Sul oma loomingust, ka palju uudseid asju. Su märkmikud on võrratud, endal ka mõtted keerlevad peas, aga päris sellist nagu tahtsin teha, ikka ei saa ja tuleb mitu teistsugust!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Aitäh, Eve! Mul on ka tihti nii, et hakkad mingit asja tegema, mida oma peas oled välja mõelnud, aga kui tegemiseks läheb, siis reaalsus on teine ja välja tuleb hoopis midagi muud.

      Kustuta