21 jaanuar 2016

Aasta lind - rasvatihane

Kui ma juba eemisel aastal kurtsin, et loomekriis vaevab mind, siis tundub, et see ikka kestab veel. Aasta on ammu alanud, aga mul on vaid palju pooleliolevaid töid, mis kuidagi ei taha valmis saada. Aga ju see ongi minu loomuses, et külmal ajal olen "talveunes" ja kevadel-suvel olen tippvormis! :) Vaatasin siin oma varasemate aastate blogipostitusi ja üllatusega märkasin, et tõesti, suvel on tehtud töid kõige rohkem, aasta lõpus ja alguses aga minimaalselt.

Olen siin mitme nädala jooksul jälle võtnud kätte Promarkerid ja harjutanud värvimist. Natuke nagu juba oleks tulemust. See tihane on küll alles üks esimesi katsetusi ja mitte veel nii hea, et rahule võiks jääda. Värve on mul ka veel vähevõitu, musti ja halle toone pole üldse, selle linnu mustad osad värvisin markerite komplektis oleva tinten-pen´iga. Originaalis on tempel mingi muu linnuga, aga sellest andis tihast arendada küll ja sai vist natuke sarnane ka! Kuna selle aasta lind on rasvatihane ja temast viimasel ajal nii palju räägitakse, siis tegin sellise valiku. Promarkeritest kirjutan mõni teine kord pikemalt.

Kaardi mõõdud 13x18 cm.


Selle tööga osalen ka kahes väljakutses:

1) Stamping Sensations - selle kuu teema on: Anything goes with a die ehk kõik sobib ja lisaks peab kasutama lõiketera. Loomulikult peab selle blogi kõigis väljakutsetes tööde kesksel kohal olema templid. 

2) Mojo Monday - töö peab olema tehtud sketši järgi, seda võib ka pöörata vastavalt soovile, nagu minagi seda tegin. Uus väljakutse igal esmaspäeval.


10 kommentaari:

  1. Väga vahva projekt ja igatsus suve järele, kui loodus on rõõmsates värvilistes toonides!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jah, Eve, talv on küll ka ilus, aga ikka ootame kevadet ja suve!

      Kustuta
  2. A lovely bird image and beautifully coloured Malle, many thanks for joining us at Stamping Sensations challenge.

    B x

    VastaKustuta
  3. Lovely bird stamp, beautifully coloured and lovely design, very pretty card

    Thanks for joining us at Stamping Sensations this month

    Joan

    VastaKustuta
  4. Gorgeous card, love the beautiful stamp that you've coloured so well xx

    VastaKustuta
  5. Oi kui ilus kaart. Su tihane näeb täitsa tihase moodi välja :) Mul on ka raskusi mustade/hallide toonidega. Mõned hallid markerid küll on kuid millegi pärast jääb alati mõni toon puudu.
    Tänan, et osaled Stamping Sensation'i väljakutses.
    Eret

    VastaKustuta